Inbjudan till sommarfest 21 juli , Anmälan sker senast 11 juli

Bobergsstugor.se

Inbjudan till sommarfest 21 juli , Anmälan sker senast 11 juli

juli 4, 2018 Nyheter 0

För att lära känna varandra bättre och öka gemenskapen på vårt område kommer här en inbjudan till en sommarfest för alla på området. Lördagen 21 juli 2018 (samma dag som arbetsdagen) Flera av er var med på årsmötet och fick en snabb förklaring om hur sommarfesten går till och här följer en skriftlig lite tydligare förklaring på vad sommarfesten innebär.

Ni kommer att äta en komplett 3-rättersmiddag under kvällen, hemma hos olika stugor och med nya gäster vid varje måltid. Ni kommer att bli bjudna på två av rätterna och får bjuda två hemliga par på en rätt hemma hos er.
Och inte nog med det, efter att ha ätit med kända och okända vänner samlas alla deltagare till en gemensam träff i tältet på fotbollsplanen.

Varför ska vi anordna ”Sommarfest”

Här kommer vi att få chansen att lära känna folk som vi bara som hastigast hälsat på, eller bara har hört talas om, eller inte alls känner. Det enda som alla inbjudna har gemensamt är att vi tycker om att träffa nya personer och alla bor i samma stugområde. Vi kommer att träffa både nya och gamla vänner, samtidigt som vi får äta och dricka gott tillsammans.

Här är ett exempel på hur en fest kan se ut:

Varje par som anmäler sig till aktiviteten kommer att ha två hemliga par som gäster. Dessa gäster bjuder man på ett utav följande tre alternativ:

  • Välkomstdrink, förrätt och lämplig dryck
  • Varmrätt och lämplig dryck
  • Dessert och kaffe med lämplig dryck

Cirka en vecka innan festen får ni veta vilken rätt som lottats till just er och som ni ska bjuda era gäster på, ni får också veta hur många gäster det är som kommer och eventuella allergier. (mellan 3-6 gäster, vanligast är 4 gäster men ibland går det inte jämt ut och från några stugor deltar 1 person). Vilka gäster som dyker upp hos er kommer ni inte att veta förrän det knackar på dörren!

Alla äter en komplett middag med tre rätter fast på tre olika ställen och med olika personer, tillsammans med personen man anmälde sig med och självklart kan man komma 1 person per stuga. Dagen innan kommer jag att dela ut kuvert till alla som anmält sig, tänker att jag lägger det vid dörren/altanen på stugan. Man får inte öppna detta kuvert förrän kl. 16 på lördagen allt för att hålla kvar spänningen…

Hålltider under kvällen Lördagen 21juli 2018

16.00 NU öppnar man sitt kuvert och kan läsa i vilken stuga man ska äta förrätten (om man inte själv ska bjuda på förrätt för då öppnar man kuvertet tillsammans med sina gäster (som tagit med sina kuvert) under förrätten. Då kan alla läsa vilken i vilken stuga man ska äta huvudrätt osv… Kan låta rörigt men alla kuvert kommer vara tydligt märkta så att det inte blir några oklarheter.

18.00 Förrätt
19.15 Varmrätt
21.00 Dessert
22.30 Återsamling i tält på fotbollsplanen
Ni skall hinna gå till nästa stuga och vara framme på utsatt tid.

Visst låter det som en rolig aktivitet att göra tillsammans.

Aktiviteteten är gratis vi bjuder ju varandra, så anmäl er nu till mig så får vi en rolig kväll tillsammans. Hör av er om ni har några frågor.

Anmäl er genom att maila till benita.adolfsson@hotmail.com eller ring/sms:a till 073-8341028

I anmälan vill jag veta:

-Namn på vilka som är med

-Stugnummer

-Eventuella allergier

Senast den 11juli vill jag ha era anmälningar.

Men hopp om en riktigt lyckad kväll.

Vi ses Benita Adolfsson Stuga 51