Sidan Hackad

Bobergsstugor.se

Sidan Hackad

juli 23, 2019 Nyheter 0

Ja som ni kanske ha märkt har sidan legat nere ett par dagar och detta beror på att sidan har blivit hackad och en stor del av all fil struktur har blivit omkodad. Detta var ett stort jobba att hitta vart skadan var gjord och se hur mycket egentligen som blivit förstört. Sidan har sedan 2 dagar fortsatt legat i underhåll enbart av en orsak och det har varit att försäkra oss om att inga fler attacker pågick för stunden.

Nu släpps sidan live igen med förhoppningar att detta inte ska inträffa igen. Vi har säkrat upp sidan ytterligare med hårdare brandväggar och virus skydd samt att den numera ligger med under min personliga bevakning dygnet runt. Så händer något kommer jag att bli varse om det och kunna få ut mer information av vad som hänt.

Ber om ursäkt för det inträffade men nu kör vi igen.
Tack för ert tålamod