Info från Grannsamverkan

Bobergsstugor.se

Info från Grannsamverkan

juni 14, 2021 Nyheter 0

Vi fick information från Grannsamverkan på Grimsholmen igår.

Kai Boman som leder Grannsamverkan på Grimsholmen fick idag samtal från Sven-Olof som bor på Vingrens väg. Följande har hänt: Måndagen den 7/6 kl 20:30 på kvällen så slutade bredband och tv att fungera. Vid kontroll ute på gatan sågs två personer som höll på att arbeta med ett tele/mediaskåp. När kontakt togs med dessa så meddelade dom att det är uppdateringar som pågår. Vid kontakt med Telia dagen efter så framkom det att ingen sådan verksamhet var planerad. Vid kontroll av skåpet kunde åverkan konstateras. Vad syftet var med detta är oklart! Detta är polisanmält!

Ber er nu att kontrollera samtliga skåp som ni har i era områden. Kontrollera så att ingen åverkan är gjord. Skulle ni upptäcka något sådant eller ser att det är personer som visar intresse av dessa så ring 11414 omedelbart!