Arbetsdag 23 april

Bobergsstugor.se

Arbetsdag 23 april

april 15, 2022 Nyheter 0

Vi samlas vid lekplatsen kl 9.

Nedan ser ni vad som står på schemat (och vilken utrustning som är bra att ha).

Laga vägar ( Skyffel). Se över skyltar ( skiftnyckel/fasta nycklar, Spade), Borra och spränga stenar Lyckevägen. ( Vi hyr bergborr samt inhandlar Snigeldynamit.), Se över förväxta häckar nedre och övre området (Häcksax), Röja småsly. (Röjsåg samt grensax,) övre och nedre området. Kratta efter avverkning nedre och övre området. (Kratta), Se över lekplats ang. säkerhet, Fotbollsplan, boulebanan och fotbollsplanen.( Kratta), Grannsamverkans skyltar. Grusa upp infarter till Sopcontainers på Klintvägen, Spade och släpkärra (Kärra fixar föreningen), Grusa vid brevlådor Klintvägen.

Korvgrillning vid arbetsdagens slut.

Välkomna!