Till er som ännu inte installerat fiber i era stugor

Bobergsstugor.se

Till er som ännu inte installerat fiber i era stugor

juni 27, 2023 Nyheter 0

GlobalConnect har köpt upp IP Only som installerat fiber i vårt område. De har nu ett erbjudande till er som ännu inte installerat fiber.

Kära fritidshusägare!

Vi på GlobalConnect har köpt upp IP-Onlys verksamhet och ansvarar numera för driften och fiberutbyggnaden i Norrtäljeområdet. I och med skiftet kommer vi att ha en stor kollektiv grävning där vi valt att anpassa kampanjen för er fritidshusägare som ännu inte är framtidssäkrat fastigheten.

Vi har valt att erbjuda ert område den lägsta installationskostnaden hittills och samtidigt så slipper ni undan månatlig kostnad på bredband och istället blir ni bjudna på gratis bredband hela första året.
Vi kan inte garantera att vi kommer kunna erbjuda samma upplägg efter denna kampanj och att beställa fiber till ordinarie pris brukar kunna bli väldigt dyrt.

Upplägget ser ut som så:

Fullständig installation: 14,999kr efter rot/rutavdrag och inga extra avgifter! (Detta innefattar allt arbete som behöver utföras och dragning in till huset med fiberdosan monterad och aktiverad!)

Abonnemanget som ingår:
Hastighet 500/500 från Allente
0 kr/månad i 12 månader.

Efter gratis-året har man fritt val med fri marknad att välja vilken leverantör man vill till vilket upplägg man vill på vårt öppna fibernät. Det finns även möjlighet till fritidshusabonnemang som är väldigt smidigt och med bra priser. Självklart har vi inga bakomliggande nätavgifter, alltså kostar det inget att ha fibern!

För att beställa eller ta del av mer specifik info ber vi er kontakta områdesansvarig:

Områdesansvarig: Adam – 072 309 56 96

Med vänliga hälsningar,

Anton Björkman


Mobil: +46 79 065 51 13
Växel: +46 18 843 10 00

GlobalConnect.se
Följ oss på LinkedIn