Dags för arbetsdag 29 april

Bobergsstugor.se

Dags för arbetsdag 29 april

april 17, 2023 Nyheter 0

Den 29 april är det dags för årets första arbetsdag. Samling på fotbollsplanen kl 9:00. Ta med verktyg som är bra att ha. Typ skyfflar, räfsor mm.

VIKTIGT! Brevlådorna på nedre området skall flyttas och göras i ordning. Vi uppmanar samtliga stugägare att  kolla OM ni har en brevlåda och om ni i så fall vill behålla den! Se då till att märkningen på brevlådan är OK! Lägg även en lapp i brevlådan med namn och stugnr. Om ni inte är på plats innan arbetsdagen så går det bra att informera om att ni vill behålla eller inte behålla postlådan. Postlådan måste vara märkt så att den går att identifiera. Maila till jorgen.barrdahl@gmail.com och berätta.

Denna nyhet kommer att uppdateras med saker som planeras att genomföras.

mvh Styrelsen Bobergstugor.